Σελίδες

Οι δύο παίκτες που θα μπορούσε να προτείνει η Γιουβέντους για τον Λουκάκου

Μπορεί η μεταγραφή του Πάουλο Ντιμπάλα στη Γιουνάιτεντ να χάλασε, αλλά αυτή του Ρομελού Λουκάκου… παλεύεται ακόμη.

Τα ρεπορτάζ μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ για το Νο 10 της Γιουβέντους δίνουν και παίρνουν. Και πλέον γράφεται ένα πακέτο ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι πρωταθλητές Ιταλίας στους Αγγλους.

Εχουμε και λέμε…

Αρχικά θεωρούν πως η περίπτωση του Μάριο Μάντζουκιτς προχωράει. Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Κροάτη και ο Κροάτης, από τη στιγμή που είναι εκτός σχεδίων Σάρι, θέλει τη Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, κάνουν λόγο για συμφωνία με τη Γιουβέντους να παίρνει 15 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή και τον 33χρονο επιθετικό 6 εκατ. ευρώ το χρόνο.


Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής που είναι εκτός πλάνων είναι ο Μπλες Ματουιντί. Ο Γάλλος πρωταθλητής κόσμου θα μπορούσε μαζί με τον Σούπερ Μάριο να προταθούν ως πακέτο στη Μάντσεστερ για να την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού.

Ο Λουκάκου κοστολογείται 85 εκατ. ευρώ και από αυτό το ποσό, σε περίπτωση που προχωρήσει η νέα μορφή διαπραγμάτευσης, θα αφαιρεθεί η μετακίνηση των Μάντζουκιτς-Ματουιντί και ό,τι απομείνει θα δοθεί σε μετρητά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...