1 Σεπ 2019

Κάτι δεν πάει καλά εδώ, μην κάνουμε το άσπρο, μαύρο...

Απέκλεισε την πώληση Πάουλο Ντιμπάλα ο Φάμπιο Παράτιτσι, μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν την αναμέτρηση με τη Νάπολι.

Δύο ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους απάντησε όταν ρωτήθηκε για τον Αργεντίνο άσσο: «Μπορούμε να αποκλείσουμε το γεγονός να πουληθεί ο Ντιμπάλα το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα». Δύο σκέψεις πάνω σε αυτή τη δήλωση, καθαρά για το επικοινωνιακό της υπόθεσης και όχι σχόλιο πάνω στην τακτική ή στο πλάνο των μπιακονέρι…

Πριν δύο ημέρες, στην κλήρωση του Champions League, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Πάβελ Νέντβεντ είχε πει πως όλα είναι ανοιχτά. Οι ομάδες αγοράζουν και πουλάνε και η Γιουβέντους δε διαφέρει σε αυτό. Η τοποθέτηση του Τσέχου και αυτή του Ιταλού παράγοντα δεν είναι το ίδιο και το αυτό.


Το σημαντικότερο όμως είναι πως στην καρδιά του καλοκαιριού, η Γιουβέντους έκανε τα πάντα να πουλήσει τον Ντιμπάλα σε Μάντσεστερ και Τότεναμ. Ο Παράτιτσι είχε ταξιδέψει στην Αγγλία γι’ αυτό το σκοπό, ο μάνατζερ του παίκτη είχε συνομιλίες ώστε να ικανοποιηθεί ο πελάτης του ώστε να πειστεί και να βάλει την υπογραφή του όταν η Γιουβέντους φέρεται να τα είχε βρει αρχικά με τη μία, στη συνέχεια με την άλλη αγγλική ομάδα. Ποτέ η Γιουβέντους δεν τα διέψευσε όλα αυτά, στην πρώτη περίπτωση μάλιστα η Γιουνάιτεντ απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Τελικά, μετά από αυτές τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες, ο Ντιμπάλα δεν πουλήθηκε γιατί τη χάλασε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος φαίνεται να έζησε έντονο μαρκάρισμα από τη διοίκηση για να πει το «ναι». Την ίδια ώρα, στα ιταλικά social media, οι οπαδοί της ομάδας έλεγαν λίγο πολύ «κάτω τα χέρια από τον Ντιμπάλα». Δύο ημέρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, ο Παράτιτσι... διαβεβαιώνει τον κόσμο πως ο Αργεντίνος δεν πωλείται! Κάτι δεν πάει καλά εδώ, μην κάνουμε το άσπρο, μαύρο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου