31 Αυγ 2019

Η πιθανή 11άδα απέναντι στη Νάπολι, ποιος παίρνει τη θέση του Κιελίνι

Με σχήμα 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει τη Γιουβέντους ο Μαουρίτσιο Σάρι απέναντι στη Νάπολι.

Μετά τον τραυματισμό του Τζόρτζιο Κιελίνι στην τελευταία προπόνησης της εβδομάδας, ο Ιταλός προπονητής θα κάνει μια αναγκαστική αλλαγή στα πλάνα του. Τη θέση του αρχηγού θα πάρει ο Ματίς Ντε Λιχτ, για τον οποίον είχε αποφασιστεί να παραμείνει ξανά στον πάγκο.


Ετσι, η πιθανή 11άδα των μπιανκονέρι αναμένεται να έχει μία αλλαγή σε σχέση με την πρεμιέρα απέναντι στην Πάρμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σέζνι. Στην τετράδα της άμυνας οι Ντε Σίλιο, Αλεξ Σάντρο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ. Μπροστά τους οι Ματουιντί, Κεντίρα, Πιάνιτς και στην τριάδα της επίθεσης Ντάγκλας Κόστα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν. 


1 σχόλιο:

  1. Γελάει ο κόσμος αλήθεια. Αν καταφέρουμε και πάρουμε βαθμό θα είναι θαύμα. Ντροπή να είναι αυτή η νέα Γιουβέντους. Ξευτιλα απλά να έχουμε τους σάπιους να παίζουν ακόμα και λίγο πριν κλείσουν οι μεταγραφές η μόνη μας αγοραπωλησία να είναι ο Ντε Λιχτ. Μας έχει κάνει χάσουμε καράφλας με τον περούκα και εμεις παλεύουμε να διώξουμε ότι σαπιο υπάρχει. Θα γραφα κι άλλα, αλλά έχει χάρη...... Ξυπνάτε έστω και φέρτε Ικαρντι. Άιντε με αυτόν που μπλεξαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή