Σελίδες

Οι σύνδεσμοι εκβιάζουν τη Γιουβέντους, η Γιουβέντους τους «δίνει» στην αστυνομία και 12 οπαδοί συνελήφθησαν

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της Γιουβέντους με τους οργανωμένους οπαδούς της.

Το πέταλο της Curva Sud, τα τελευταία χρόνια, είναι σε μια διαρκή κόντρα με τη διοίκηση. Το τελευταίο επεισόδιο διαδραματίστηκε όταν η διοίκηση κατήγγειλε στην αστυνομία εκβιασμό από την πλευρά των οπαδών.

Η έρευνα στρίμωξε 12 άτομα από όλα τα γνωστά κλαμπ της Γιουβέντους: Nucleo 1985, Quelli... di via Filadelfia, Tradizione-Antichi valori, Viking και Drughi φέρονται να εμπλέκονται σε μία υπόθεση που σίγουρα θα έχει συνέχεια.


Τι υποστηρίζει η επίσημη Γιουβέντους; Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ομάδα εκβιάστηκε από τους συνδέσμους επειδή άλλαξε η πολιτική της στα εισιτήρια, με αποτέλεσμα οι οπαδοί να χάσουν τα προνόμιά τους ή μέρος αυτών. Βάσει του κατηγορητηρίου στης ιταλικής αστυνομίας, τα κλαμπ κατηγορούνται για εκβιασμό, σχέση με ναρκωτικά, ξέπλυμα χρήματος και φαινόμενα βίας. Μάλιστα, φέρεται να είπαν στη διοίκηση της Γουβέντους πως, αφού χάνουν τα προνόμιά τους, θα είχαν ανάρμοστη συμπεριφορά ώστε να κλείσει το πέταλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...