1 Σεπ 2019

Αποκάλυψη: Η Γιουβέντους προσπάθησε να φέρει πίσω τον Μπενάτια, οι συζητήσεις και γιατί τελικά δεν ήρθε

Σε αναλυτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Μεχντί Μπενάτια στο TuttoJuve, μίλησε για πολλά και διάφορα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως η Γιουβέντους επιχείρησε να τον πάρει και πάλι πίσω στην ομάδα, μόλις έξι μήνες μετά τη μεταγραφή που πήρε ο Μαροκινός για το Κατάρ.

Ο Μπενάτια δήλωσε αρχικά: «Είναι αλήθεια πως συζητήθηκε η επιστροφή μου. Μίλησα με τον Φάμπιο (Παράτιτσι) και μου είπε πως το πρόβλημα ήταν με τον Αλέγκρι και το γεγονός πως αγωνιζόμουν λιγότερο. Με ρώτησε αν είμαι έτοιμος να φορέσω και πάλι τη φανέλα της Γιουβέντους καθώς το κλαμπ και τα αποδυτήρια δεν είχαν κάποιο πρόβλημα με εμένα».


Ο Μαροκινός συνέχισε: «Η Γιούβε έψαχνε έναν αμυντικό και δεν ήταν σίγουροι πως θα πάρουν τον Ντε Λιχτ. Του απάντησα πως νιώθω καλά εδώ και στο Κατάρ και δεν έκανα την επιλογή για να επιστρέψω πέντε μήνες αργότερα». Ο πρώην αμυντικός των μπιανκονέρι, συμπλήρωσε: «Εάν υπήρχε ανάγκη, είπα στον Φάμπιο, να τα ξαναπούμε και να δούμε τι μπορούσαμε να κάνουμε μαζί. Ευτυχώς πήραν αμυντικό και δεν έπρεπε να πάρω εγώ μια απόφαση. Με αντιμετώπισαν καλά και εμένα και την οικογένειά μου. Τους βλέπω ως φίλος και διατηρώ καλές σχέσεις. Είναι πάντα στο χέρι της Γιουβέντους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου