9 Σεπ 2019

Ο «ξοφλημένος» Ιταλός που ζητάει ακόμη μία ευκαιρία για να πάει κόντρα στη μοίρα του

Στα πρώτα του βήματα είχε αναγκάσει πολλούς να τον σκύψουν από πάνω του λόγω του ταλέντου του. Η συνέχειά του όμως, δεν ήταν όπως τα σχεδίαζε.

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για Όσκαρ ατυχίας ή ακόμη και για… βουντού. Ο Τζουζέπε Ρόσι τραυματίστηκε πέντε φορές, μέσα σε οκτώ χρόνια, στο χιαστό. Αν προσθέσεις τις απουσίες του από την ενεργό δράση αλλά την περίοδο που δεν είχε δουλειά, μιλάμε για χρόνια εκτός ομάδων. Ο κόσμος έσκυψε και πάλι από πάνω του. Για άλλους λόγους όμως...

Σήμερα, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ουσιαστικά απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για να παίξει ξανά μπάλα. «Νιώθω καλά εδώ και καιρό, προπονούμαι καλά, αν και δεν είναι εύκολο να το κάνεις μόνος», δήλωσε στην Gazzetta dello Sport.


«Περιμένω ένα τηλεφώνημα γιατί έχω ακόμη πολλά να δώσω. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Είμαι καλός σε αυτό και θα ήθελα να μου δοθεί ακόμη μία ευκαιρία», συμπληρώνει, γεμάτος προσμονή για το αύριο.

Ο Ρόσι είναι ο «ξοφλημένος» που δεν το βάζει κάτω και καλά κάνει. Η ατυχία δεν του χτύπησε απλά την πόρτα, έγινε συγκάτοικός του. Οι τραυματισμοί τον γονάτισαν. Σηκώθηκε, έπεσε ξανά και τώρα επιχειρεί το ακατόρθωτο. Να παίξει μπάλα και να πάει κόντρα στη μοίρα που, όπως φαίνεται, είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου