Σελίδες

Παραδοχή Παράτιτσι για Μάντζουκιτς

Πολύ κοντά στην πόρτα εξόδου βρίσκεται ο Μάριο Μάντζουκιτς. Για να αναφερθεί και ο Φάμπιο Παράτιτσι σε αυτό, μάλλον το νερό έχει μπει στο αυλάκι.

Ετσι, και όπως όλα δείχνουν, ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται να αφήσει τη Γιούβε για να πάει στο Κατάρ. Ο Μάριο δεν ήταν στη λίστα του Champions League, βρέθηκε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση στο Αρτέμιο Φράνκι. Δηλαδή δεν είναι… πουθενά για τη Γιουβέντους.


Ο τεχνικός διευθυντής των μπιανκονέρι ρωτήθηκε για το θέμα και είπε: «Υπάρχουν ευκαιρίες στην αγορά. Ο Μάριο ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς όλα αυτά τα χρόνια, αποδείχτηκε αυτό σε κάθε επίπεδο. Μιλήσαμε και αποφασίσαμε μαζί με τον προπονητή, τον ατζέντη του και τον ίδιο να μην ακολουθήσει την ομάδα σε αυτό το ταξίδι».

Στην ερώτηση για το πού κατευθύνεται και αν υπάρχει προσφορά από το MLS ή το Κατάρ, ο Ιταλός παράγοντας ήταν κατηγορηματικός. «Είναι το Κατάρ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...