19 Νοε 2019

Η κίνηση που ετοιμάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στα δυο τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους, σε Ιταλία και Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε αλλαγή.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι τον αντικατέστησε και στην αναμέτρηση της Μόσχας και στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Και στις δυο περιπτώσεις ο Πορτογάλος έδειξε τη δυσαρέσκειά του. Ειδικά στο ντέρμπι με τους ροσονέρι, ο Κριστιάνο αποφάσισε να μην κάτσει στο πάγκο. Κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και έφυγε από το γήπεδο τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ματς, κι ενώ το σκορ ήταν στο ρευστό 1-0.

Οσο κι αν ο προπονητής του επιχείρησε να τον δικαιολογήσει, η στάση του σούπερ σταρ των μπιανκονέρι δεν πέρασε απαρατήρητη στο εσωτερικό του συλλόγου. Μάλιστα, η πλειοψηφία, όπως έγραφαν οι Ιταλοί, πήρε το μέρος του Σάρι και δεν είναι ψέμα να πούμε πως η υπόλοιπη ομάδα περίμενε μια «συγγνώμη» από την πλευρά του Πορτογάλου.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Rupubblica, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζει γεύμα στους μπιανκονέρι. Με αυτόν τον τρόπο, Τετάρτη ή Πέμπτη, και αφού έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς, ο CR7 σκοπεύει να απολογηθεί στους συμπαίκτες του και το θέμα να τελειώσει κάπου εκεί.

Οσο για το πρόστιμο, η διοίκηση μάλλον κάνει τα στραβά μάτια. Σε έναν ποδοσφαιριστή που αμείβεται με τόσα εκατομμύρια το χρόνο, δεν έχει νόημα να τον τιμωρήσεις με πρόστιμο λίγων χιλιάδων ευρώ. Και στο Τορίνο βλέπουν μπροστά αφήνοντας τέτοιες ιστορίες πίσω τους. Με την ευχή να μην τις βρουν ξανά μπροστά τους. Την επόμενη φορά που ο προπονητής θα αποφασίσει να αλλάξει κάποιον από την ενδεκάδα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου