24 Νοε 2019

Στενάχωρη κατάσταση για τον στρατιώτη Μάντζουκιτς

Ο Μάριο Μάντζουκιτς είναι σα να μην υπάρχει στη Γιουβέντους.

Η έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι έφερε τα πάνω-κάτω για τον Κροάτη. Επί ημέρων Αλέγκρι, ο Σούπερ Μάριο ήταν πραγματικά μέσα στους 4-5 ποδοσφαιριστές που είχαν θέση βρέξει-χιονίσει. Μάλιστα, οι μπιακονέρι του πρότειναν και ανανέωση συμβολαίου. Από την ώρα που το κουμάντο ανέλαβε ο Σάρι, ο δεν υπάρχει παίκτης Μάντζουκιτς.

Η διοίκηση ξεκαθάρισε τη θέση της το καλοκαίρι. Εκτός λίστας Champions League, το γνώριζε πολύ πριν σταλεί στην UEFA, και προτροπή να βρει ομάδα. Τελικά ο Κροάτης έμεινε. Ακόμη και τον Σεπτέμβριο ακούστηκε πως μπορεί να φύγει για Κατάρ. Ούτε αυτό έγινε.


Πριν λίγες ημέρες, πολλά ρεπορτάζ ήθελαν τη Μάντσεστερ να ενδιαφέρεται να τον πάρει τον Ιανουάριο. Κάποιοι συνέδεσαν την περίπτωσή του με μια γενική κίνηση για τον Πογκμπά. Τώρα οι Αγγλοι υποστηρίζουν πως η Γιουνάιτεντ κάνει πίσω.

Η σίγουρη μεταγραφή φαίνεται να χαλάει. Στο Κατάρ δε θέλει να πάει. Η βασική του προτίμηση είναι η Γερμανία. Από εκεί όμως δεν έχει κρούση. Στενάχωρη κατάσταση για τον στρατιώτη Μάντζουκιτς που βλέπει να εφαρμόζεται για τον ίδιο η φράση «σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου