22 Νοε 2019

Η ηχηρή αποχώρηση, η πολυπόθητη επιστροφή και το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ

Η Γιουβέντους ψάχνεται για μεγάλες μεταγραφές. Αυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει αν δεχτούμε ρεπορτάζ από την Ισπανία. Πιθανή όμως είναι και μία ηχηρή αποχώρηση.

Ο Εντουάρντο Ιντα είναι ένας ισπανός δημοσιογράφος που είχε πιάσει από τους πρώτους τον παλμό της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Είχε ασχοληθεί με την περίπτωση και στο τέλος δικαιώθηκε. Τώρα μίλησε για το μέλλον του Πορτογάλου στο Τορίνο.

Με δυο κουβέντες, υποστήριξε πως αν η Γιουβέντους δεν κατακτήσει το Champions League, ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου μπορεί να φύγει από τους ισόβιους πρωταθλητές Ιταλίας. Στον αντίποδα, υποστήριξε πως η Κυρία επιδιώκει την επιστροφή Πολ Πογκμπά αλλά και μια μεταγραφή που θα ακουστεί: την αγορά του Κιλιάν Μπαπέ.


Για τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ έχουν ακουστεί αρκετά σενάρια το τελευταίο διάστημα. Για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια διπλή μεταγραφή, χρειάζονται κεφάλαια. Σίγουρα τα 300 εκατ. ευρώ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου θα χρησιμοποιηθούν για αγορές αλλά θα χρειαστεί να γίνει και μία ηχηρή αποχώρηση. Αν φύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους, θα αποδεσμευθεί ένα μεγάλο συμβόλαιο αλλά θα έρθουν και χρήματα στο ταμείο. Χρήματα που, σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, με τη σειρά τους θα επενδυθούν σε Πογκμπά και Μπαπέ. «Ο στόχος είναι να μπορεί η Γιούβε να αποκτήσει σύντομα τον επόμενο Ρονάλντο, πολύ πιο νέο όμως», είχε πει ο Αντρέα Ανιέλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου