13 Δεκ 2019

Για ποιον ποδοσφαιριστή της Γιούβε έχει αλλάξει το κλίμα

Αρκεί μία εμφάνιση για να αλλάξει τα δεδομένα για το μέλλον ενός ποδοσφαιριστή;

Σε ό,τι αφορά τον Μερίχ Ντεμιράλ, φαίνεται πως ναι. Δημοσιεύματα πριν ένα μήνα ήθελαν τη Γιουβέντους να σκέφτεται το ενδεχόμενο παραχώρησης του Τούρκου κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο, είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό, ενώ υπήρχαν και φήμες για δυσφορία των συμπαικτών του για τον επικίνδυνο τρόπο με τον οποίο παίζει ακόμη και στις προπονήσεις.

Εχοντας μόλις μία εμφάνιση φέτος (κόντρα στη Βερόνα) και μάλιστα με κακή απόδοση, ο Ντεμιράλ φαινόταν ότι δε θα στεριώσει στο Τορίνο, αλλά από το βράδυ της Τετάρτης όλα άλλαξαν.


Ο Τούρκος ήταν βασικός με τη Λεβερκούζεν και εντυπωσίασε αυτή τη φορά, ενώ και οι συμπαίκτες του αναφέρθηκαν σε αυτόν και στο πόσο τον εμπιστεύονται, αν και δεν είχε χρόνο συμμετοχής ως τώρα.

Ετσι, τα ρεπορτάζ είναι διαφορετικά το τελευταίο 48ωρο και θέλουν τον Μαουρίτσιο Σάρι να υπολογίζει περισσότερο πλέον στον Ντεμιράλ, τον οποίο φαίνεται ότι συγχώρησε και η διοίκηση για τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς και τα ποσταρίσματα του στα social media τις ημέρες που η Τουρκία έκανε την εισβολή στη Συρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου