Σελίδες

Για ποιον ποδοσφαιριστή της Γιούβε έχει αλλάξει το κλίμα

Αρκεί μία εμφάνιση για να αλλάξει τα δεδομένα για το μέλλον ενός ποδοσφαιριστή;

Σε ό,τι αφορά τον Μερίχ Ντεμιράλ, φαίνεται πως ναι. Δημοσιεύματα πριν ένα μήνα ήθελαν τη Γιουβέντους να σκέφτεται το ενδεχόμενο παραχώρησης του Τούρκου κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο, είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό, ενώ υπήρχαν και φήμες για δυσφορία των συμπαικτών του για τον επικίνδυνο τρόπο με τον οποίο παίζει ακόμη και στις προπονήσεις.

Εχοντας μόλις μία εμφάνιση φέτος (κόντρα στη Βερόνα) και μάλιστα με κακή απόδοση, ο Ντεμιράλ φαινόταν ότι δε θα στεριώσει στο Τορίνο, αλλά από το βράδυ της Τετάρτης όλα άλλαξαν.


Ο Τούρκος ήταν βασικός με τη Λεβερκούζεν και εντυπωσίασε αυτή τη φορά, ενώ και οι συμπαίκτες του αναφέρθηκαν σε αυτόν και στο πόσο τον εμπιστεύονται, αν και δεν είχε χρόνο συμμετοχής ως τώρα.

Ετσι, τα ρεπορτάζ είναι διαφορετικά το τελευταίο 48ωρο και θέλουν τον Μαουρίτσιο Σάρι να υπολογίζει περισσότερο πλέον στον Ντεμιράλ, τον οποίο φαίνεται ότι συγχώρησε και η διοίκηση για τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς και τα ποσταρίσματα του στα social media τις ημέρες που η Τουρκία έκανε την εισβολή στη Συρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...