13 Δεκ 2019

Η Γιουβέντους δε θέλει να κληρωθεί με αγγλική ομάδα στο Champions League για ένα σημαντικό λόγο

Η νίκη του Μπόρις Τζόνσον στις βρετανικές εκλογές μπορεί να σημαίνει ότι η Γιουβέντους θα παίξει χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League, αν κληρωθεί με αγγλική ομάδα.

Περίεργο; Ναι. Κι όμως, είναι μια πιθανότητα. Οι Βρετανοί πήγαν στις κάλπες και αποφάσισαν ότι ο κατάλληλος για να τους κυβερνήσει είναι ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι υπέρ του Brexit. Από τη στιγμή που πήρε τις εκλογές, θεωρείται σίγουρο ότι θα προχωρήσει τις διαδικασίες για να βγει η Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ενωση και αυτό επηρεάζει και το ποδόσφαιρο.


Οπως αναφέρει η Mediaset, αν όντως προχωρήσει το Brexit, τότε αν η Γιουβέντους κληρωθεί με αγγλική ομάδα στα νοκ-άουτ του Champions League είναι πιθανό να μην έχει στη διάθεση της τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι σε μια τέτοια περίπτωση, με τη Βρετανία εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτραπεί η είσοδος στη χώρα σε άτομα που έχουν καταδικαστεί για οτιδήποτε και ο Ρονάλντο έχει καταδικαστεί για το θέμα με την ισπανική εφορία.

Ο ίδιος κίνδυνος, καταλήγει το ρεπορτάζ, υπάρχει και για την Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τον ίδιο λόγο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου