26 Δεκ 2019

Καρφιά σε δύο Γιουβεντίνους από τον Μάντζουκιτς

Ο Μάριο Μάντζουκιτς αποτελεί παρελθόν για τη Γιουβέντους, λέγοντας «ευχαριστώ» σε δύο πρώην και ρίχνοντας μπηχτή για δύο νυν.

Επειτα από 4,5 χρόνια στους μπιανκονέρι ο Κροάτης φορ αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του για τον επόμενο 1,5 χρόνο σε ομάδα του Κατάρ. Και το έκανε με ένα μήνυμα αποχαιρετισμού μέσω Instagram.

Σε αυτό ο Μάριο γράφει τα αναμενόμενα σε τέτοιες περιπτώσεις και είμαστε σίγουροι ότι τα εννοεί. Λέει, δηλαδή, grazie στους τιφόζι, τονίζει ότι ήταν τιμή του να φορέσει αυτή τη φανέλα για τόσα χρόνια, ευχαριστεί όλους τους συμπαίκτες του για τις μάχες που έδωσαν και νίκησαν, ξεκαθαρίζει ότι πάντα θα είναι δεμένος με τη Γιούβε.


Το σημείο-κλειδί του μηνύματος του, όμως, είναι άλλο και συγκεκριμένα το «ευχαριστώ τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον Μπέπε Μαρότα που με ήθελαν και με έφεραν στη Γιουβέντους», προσθέτοντας ότι «αυτοί οι τελευταίοι μήνες δε θα αλλάξουν τα συναισθήματα μου για τη Γιούβε».

Μοιάζει σαφές, επομένως, το «καρφί» για τους Μαουρίτσιο Σάρι και Φάμπιο Παράτιτσι και ειδικά για τον δεύτερο, όπως τονίζουν και οι Γιουβεντίνοι στα social media...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου