2 Δεκ 2019

Μετά από όσα έχει δει στα γήπεδα, υποστηρίζει πως Κριστιάνο και Σάρι έχουν μεγάλο πρόβλημα μεταξύ τους

Ο Αντόνιο Κασάνο είναι αυθόρμητος. Αρέσει ή όχι, τα λέει όπως τα νιώθει δίχως να υπολογίζει ποιον έχει απέναντί του. Και τη Γιούβε την έχει αρκετές φορές απέναντί του.

Σύμφωνα με τις τότε κουβέντες του Ιταλού, ο Πορτογάλος έμεινε εκτός από την αναμέτρηση με την Αταλάντα λόγω τιμωρίας. Οι πρωταθλητές πήγαν στο Μπέργκαμο για μια αποστολή εκτός έδρας, χωρίς να χρησιμοποιήσουν τον αστέρα τους. Ο Κασάνο θεωρεί πως ο Κριστιάνο τιμωρήθηκε για τα δύο περιστατικά που έγιναν με τον Σάρι όταν αυτός τον έκανε αλλαγή.


Επειδή, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η Γιουβέντους είναι δυνατή -και- στον τομέα της επικοινωνίας, δημιούργησαν τις ενοχλήσεις του Πορτογάλου, τη στιγμή που τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του. Σιωπηλά. Δίχως να δοθεί έκταση.

Τώρα, μετά το ματς με τη Σασούλο, «χτύπησε» και πάλι. Ο Κασάνο επιμένει πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα μεταξύ τους. Υποστηρίζει, δε, για ακόμη μία φορά, πως η Γιούβε έχει τον τρόπο της να κρύβει τέτοια προβλήματα και να μην αφήνει να βγει προς τα έξω. Πού το βασίζει όλο αυτό; Στην εμπειρία του κα στα όσα έχει μάθει τόσα χρόνια στα γήπεδα και στ’ αποδυτήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου