Η Γιούβε διαψεύδει τηλεφώνημα για Βιντάλ και υπάρχει σοβαρός λόγος που το κάνει αυτό

Στη Γιουβέντους ξέρουν τις άριστες σχέσεις του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο με τον Μπέπε Μαρότα και γι’ αυτό διαψεύδουν το τηλεφώνημα για τον Αρτούρο Βιντάλ.

Ο Χιλιανός χαφ είναι ο βασικός στόχος της Ιντερ για τον Ιανουάριο και αν καταφέρουν να τον αποκτήσουν και έπειτα από... μάχη με τη Γιουβέντους, ακόμη καλύτερα γι' αυτούς. Και ακόμη χειρότερα, επικοινωνιακά, για τους μπιανκονερι, σε μια περίοδο που το κλίμα είναι κάπως λόγω της απώλειας του Σούπερ Καπ.

Ετσι, το βράδυ της Παρασκευής κυκλοφόρησε από τον Ντι Μάρτζιο του Sky Italia ότι ο Φάμπιο Παράτιτσι τηλεφώνησε στη Μπαρτσελόνα και στον Βιντάλ για να εκφράσει το ενδιαφέρον και της Γιούβε.


Αυτό, όμως, διαψεύδεται κατηγορηματικά από το Τορίνο, όπου ξέρουν πολύ καλά τις σχέσεις Μαρότα - Ντι Μάρτζιο και το πώς... κάνει παιχνίδι σε τέτοιες περιπτώσεις ο Μπέπε. Το έκανε 8 χρόνια για τη Γιουβέντους άλλωστε...

Ετσι, θέλοντας να αποφύγουν το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί σαν νίκη της Ιντερ πιθανή απόκτηση του Χιλιανού, φρόντισαν να διαψεύσουν την τηλεφωνική επικοινωνία και γενικά το «ενδιαφέρον».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μίσος των δύο αδελφών που γέννησε δύο κολοσσούς στην αθλητική βιομηχανία

Ο καταραμένος τερματοφύλακας που έζησε την απόλυτη ταπείνωση από ένα ολόκληρο έθνος και πέθανε μόνος και ξεχασμένος