27 Δεκ 2019

Μεγάλη αλαζονεία δείχνει η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Γιουβέντους για την υπόθεση Ντε Λιχτ

Κάποια στιγμή θα πρέπει στη Βαρκελώνη να καταλάβουν και να αποδεχθούν ότι ο Ματάις Ντε Λιχτ επέλεξε τη Γιουβέντους.

Η ιστορία άρχισε από τον Ιούλιο, όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού στους μπιανκονέρι και συνεχίζεται ακόμη, όπως φάνηκε και από τις νέες δηλώσεις του Φρένκι Ντε Γιονγκ. Μόνο που όλο αυτό καταντάει εκνευριστικό πλέον.

Δεν ξέρουμε από πού προκύπτει αυτή η αλαζονεία των Καταλανών, αλλά καλό θα είναι, ακόμη και για τη δική τους εικόνα ως κλαμπ, να σταματήσουν οι δηλώσεις για τον Ντε Λιχτ που μετάνιωσε που ήρθε στη Γιούβε ή για τον Ντε Λιχτ που ήρθε λόγω χρημάτων και μόνο ή για τον Ντε Λιχτ που θα πάει στη Μπαρτσελόνα στο μέλλον κλπ.


Μίλησαν και μιλάνε για αυτό το θέμα παράγοντες των μπλαουγκράνα, παίκτες, πρώην παίκτες, ο φιλικός τους Τύπος, όλοι... Λες και έχουν λύσει όλα τα προβλήματά τους και τους έμεινε το θέμα του Ολλανδού.

Επειδή όλο αυτό εκτός από κλάμα διαρκείας είναι και ασέβεια προς τη Γιουβέντους, καλό θα είναι επιτέλους να καταλάβουν κάποια πράγματα στη Βαρκελώνη...

Οπως ότι ο Ντε Λιχτ ήθελε να παίξει στη Γιουβέντους, όπως ότι ο Ντε Λιχτ από μικρό παιδί συμπαθούσε τη Γιουβέντους και το απέδειξε με φωτογραφίες του με τη φανέλα της, όπως ότι την επόμενη φορά που θα θέλουν πραγματικά (και όχι απλά στα πρωτοσέλιδα) τον ίδιο παίκτη οι δύο ομάδες, αυτή που θα τον αποκτήσει θα είναι (πάλι) η Γιουβέντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου