14 Ιαν 2020

Τα τρία σενάρια για την αντικατάσταση του Ντεμιράλ

Τρία είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν για την άμυνα της Γιουβέντους μετά το σοβαρό τραυματισμό του Μερίχ Ντεμιράλ.

Ο Τούρκος στόπερ θα μείνει εκτός δράσης ως το τέλος της σεζόν λόγω ρήξης χιαστού και τα ρεπορτάζ από Ιταλία λένε ότι οι μπιανκονέρι δεν σκοπεύουν να μπουν στη διαδικασία απόκτησης αμυντικούς στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ετσι, τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι... 2+1.

Σενάριο πρώτο: Με τους Μπονούτσι-Ντε Λιχτ βασικούς και όσο περιμένουμε την επιστροφή του Κιελίνι, η... μοίρα δίνει μια ακόμη ευκαιρία στον Ρουγκάνι. Ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο προπονητής με τον οποίο είχε ξεχωρίσει ως πιτσιρικάς στην Εμπολι ο Ντανιέλε, λογικά θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από εδώ και πέρα και καλό (για όλους) θα είναι να παρουσιαστεί καλός ο Ρουγκάνι.

Μία από τις πιο περίεργες εντολές που δέχτηκε ποτέ παίκτης της Γιουβέντους


Σενάριο δεύτερο: Με τους Μπονούτσι-Ντε Λιχτ βασικούς και όσο περιμένουμε την επιστροφή του Κιελίνι, ο Σάρι θα... μιμηθεί τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και θα υπολογίζει πλέον σαν αμυντικό τον Εμρέ Τσαν. Ο Γερμανός έπαιξε ως στόπερ πέρυσι όποτε χρειάστηκε και δεν αποκλείεται να το κάνει και φέτος.

Σενάριο τρίτο: Με τους Μπονούτσι-Ντε Λιχτ βασικούς και όσο περιμένουμε την επιστροφή του Κιελίνι, ο Φάμπιο Παράτιτσι θα φέρει πρόωρα στο Τορίνο τον Κριστιάν Ρομέρο. Ο 21χρονος Αργεντίνος στόπερ ανήκει στη Γιούβε και έμεινε ως δανεικός στην Τζένοα, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως στο Τορίνο αποφασίσουν να τον καλέσουν από τώρα. Ενδεχόμενο που δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες πάντως...

Ποιος είχε εισηγηθεί στη Γιούβε να πάρει τον Ζιντάν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου