7 Ιαν 2020

Αλλαγή στην ιεραρχία της άμυνας της Γιουβέντους

Ο Φάμπιο Παράτιτσι τελείωσε τα σενάρια για τις μεταγραφές, οπότε το βασικό θέμα για τη Γιουβεντους είναι η αλλαγή στην... ιεραρχία της άμυνας.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των μπιανκονέρι είπε τη Δευτέρα ότι δε θα πρέπει να περιμένουμε καμία μεταγραφή, οπότε ο Τύπος... ακολουθεί και απέχει σήμερα από σενάρια όπως των προηγούμενων ημερών.

Ετσι, οι περισσότεροι εστιάζουν στην άμυνα, όπου έχουμε μια κατάσταση που παρουσιάζει ενδιαφέρον: Πέμπτο σερί ματς βασικός ο Ντεμιράλ, τέταρτο σερί ματς εκτός 11άδας ο Ντε Λιχτ. Τι σημαίνει αυτό; Οτι μέχρι και η... AS της Μαδρίτης ασχολείται σήμερα με τον Ολλανδό και ρωτάει αν έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.


Σύμφωνα με τον Σάρι, τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα και απλά: Ο Ντε Λιχτ έπαιξε πολύ τους πρώτους μήνες, η προσαρμογή του σε ένα νέο περιβάλλον και χώρα δεν ήταν κάτι απλό, κάποιες ενοχλήσεις στην πλάτη έκαναν δύσκολη την προπόνηση και παράλληλα ο Ντεμιράλ είναι σε φόρμα και γεμάτος ενέργεια, σωματικά και πνευματικά.

«Είμαι σίγουρος ότι ο Ματάις θα γίνει ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου μια μέρα, αλλά αυτή τη στιγμή ο Μερίχ είναι σε άψογη κατάσταση και ο προπονητής πρέπει να αξιοποιεί στο έπακρο έναν παίκτη όταν είναι έτσι», ήταν τα λόγια του Σάρι.

Ο οποίος, πάντως, κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσει καμία ανάσα και στον Λεονάρντο Μπονούτσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου