22 Ιαν 2020

Ο Αλεξ Σάντρο θυμίζει στη Γιούβε ποια πρέπει να είναι η επόμενη μεταγραφή της

Ο Αλεξ Σάντρο είναι ίσως ο μόνος παίκτης που θα μπορούσε να βάλει τη Γιουβέντους σε διαδικασία μεταγραφής.

Ο Βραζιλιάνος έγινε αναγκαστική αλλαγή νωρίς κόντρα στην Πάρμα, αρχικά με μυικό πρόβλημα όπως υπέθεσαν όλοι. Τελικά, όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Σάντρο δέχθηκε ένα χτύπημα στα πλευρά στην προθέρμανση και όσο περνούσε η ώρα πονούσε περισσότερο, σε βαθμό να έχει δυσκολία στην αναπνοή.

Οι εξετάσεις που έκανε ο Αλεξ Σάντρο έδειξαν ότι δεν είναι κάτι… φοβερό και τρομερό, αλλά δεν είναι και τίποτα. «Η κατάσταση του θα επανεκτιμάται καθημερινά», αναφέρει στη σχετική ενημέρωση της η Γιούβε.


Δεν ξέρουμε πώς θα πάει η κατάστασή του αλλά με αφορμή τον τραυματισμό του, είναι... καλό για να θυμηθούμε ένα πράγμα: Δεν υπάρχει άλλος καθαρός αριστερός μπακ στο ρόστερ.

Αν ο Φάμπιο Παράτιτσι, επομένως, έκανε κίνηση για μεταγραφή, καλό θα ήταν να την έκανε για το αριστερό άκρο της άμυνας. Αλλά μάλλον, όντως, δε θα κάνει κάτι τον Ιανουάριο.


1 σχόλιο:

  1. Χειρότερο μεταγραφικός σχεδιασμό δεν παίζει να έχει άλλη ομάδα. Πραγματικά. Ούτε χαφ, ούτε Μπακ και μόνο με ψέματα να λέμε πάμε να πάρουμε πρωτάθλημα και τσου λου! Ο Ανιέλι πρέπει να ξυπνήσεις με τον επικίνδυνος που έβαλε σε αυτή τη θέση. Ακόμα παίζει με τις λέξεις για Τοναλικαι Κινέζα που έπρεπε να τους έχει κλείσει εχθές. Μπακ δεξί δεν έχουμε καν. Αριστερό ένα μόνιμο στάσιμο βραζιλιάνο(?). Χαφ γελάει ο κόσμος με τόσους αμπαλους μαζεμένους. Απογοήτευση απλά φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή