9 Ιαν 2020

Η αλήθεια πίσω από τον παραγκωνισμό του Ντε Λιχτ

Στις συζητήσεις του Μαουρίτσιο Σάρι με τον Ματάις Ντε Λιχτ, ο οποίος μετράει συνεχόμενους πάγκους, αναφέρθηκε η Tuttosport.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός 11άδας στα τελευταία τέσσερα ματς, με συνέπεια να αρχίσουν οι συζητήσεις και οι αναλύσεις για το αν έχασε τη θέση από τον Μερίχ Ντεμιράλ. Κάτι, όμως, που δεν ισχύει, όπως γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Tuttosport, τις τελευταίες εβδομάδες οι Σάρι και Ντε Λιχτ έχουν κάνει αρκετές μεγάλες συζητήσεις για την κατάσταση του Ολλανδού, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στην πλάτη στους προσαγωγούς.

Πέντε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της Γιούβε που λατρεύτηκαν από τον κόσμο αλλά ράγισε το γυαλί


Αυτό, σε συνδυασμό με την ενέργεια που «χάλασε» πνευματικά τους προηγούμενους μήνες ο Ντε Λιχτ, είχαν ως αποτέλεσμα να αποφασίσει ο προπονητής ότι ήταν καλύτερο για τον ίδιο να μείνει εκτός σε αυτά τα ματς, ειδικά από τη στιγμή που ήταν και είναι σε τόσο καλή κατάσταση ο Ντεμιράλ.

Ετσι και έγινε, με την εφημερίδα να καταλήγει με την επισήμανση ότι στη Γιουβέντους αλλιώς είχαν σχεδιάσει την είσοδο του Ολλανδού στην ομάδα και αλλιώς υποχρεώθηκαν να τα κάνουν λόγω του τραυματισμού του Τζόρτζιο Κιελίνι.

Τι ακριβώς σημαίνει η περιβόητη ατάκα του Μπονιπέρτι για τη Γιούβε: Το να νικάς δεν είναι σημαντικό, είναι το μόνο που μετράει


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου