2 Φεβ 2020

Τα 50 εκατ. ευρώ που θέλει η Μπρέσια για τον Τονάλι και τι φοβάται ο Παράτιτσι

Νέες επαφές υπήρξαν τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Μπρέσια για τον Σάντρο Τονάλι.

Ο 19χρονος Ιταλός μέσος είναι ένα από τα πιο hot ονόματα για το καλοκαίρι και οι μπιανκονέρι δεν έχουν κρύψει το ενδιαφέρον τους. Σύμφωνα με νεότερα ιταλικά ρεπορτάζ, μάλιστα, τις τελευταίες μέρες υπήρξαν νέες επαφές με την Μπρέσια και τα μηνύματα είναι θετικά.

Οπως αναφέρουν αθλητικές και πολιτικές εφημερίδες, η Γιούβε είναι στην pole position για την απόκτηση του Τονάλι, τον οποίο η ομάδα του κοστολογεί στα 50 εκατ. ευρώ. Ενδιαφέρον υπάρχει και από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ο πιτσιρικάς επιθυμεί να παραμείνει στην Ιταλία, ενώ η μεταγραφή του Κρίστιαν Ερικσεν μάλλον σημαίνει ότι η Ιντερ δε θα επιμείνει.


Ετσι, η Γιουβέντους προβάλει αυτή τη στιγμή σαν το φαβορί για να κάνει δικό της τον Τονάλι, με τον Φάμπιο Παράτιτσι να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την οικογένεια του, έχοντας στο μυαλό του μια συγκεκριμένη ομάδα ως κίνδυνο: Τη Μίλαν.

Τόσο επειδή είναι η ομάδα που υποστηρίζει από μικρός ο Τονάλι, όσο κι επειδή αν υπάρχει ένας Ιταλός νεαρός για τον οποίο οι ροσονέρι μπορεί να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, είναι ο συγκεκριμένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου