29 Φεβ 2020

Τι έγινε μεταξύ Μπονούτσι-Ματουιντί

Το πρωί της Τετάρτης μπήκαν οι… βάσεις για το επεισόδιο του Λεονάρντο Μπονούτσι με τον Μπλες Ματουιντί, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Οπως αναφέρει η Corriere di Torino σε σχετικό κομμάτι, το πρωί του αγώνα με τη Λιόν ο Μαουρίτσιο Σάρι ανακοίνωσε στους παίκτες την 11άδα και ο Ματουιντί στράβωσε όταν είδε ότι θα είναι στον πάγκο και τη θέση του βασικού αριστερά στο κέντρο θα την έπαιρνε ο Αντριέν Ραμπιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Μπλες δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του μιλώντας με τους συμπαίκτες του, άρα ο Μπονούτσι ήταν… υποψιασμένος όταν τον είδε πιο χαλαρό στην προθέρμανση και γι’ αυτό του έκανε τις παρατηρήσεις μπροστά σε όλους.


Το πρόβλημα του Ματουιντί με τον Ραμπιό, καταλήγει η Corriere di Torino, χρονολογείται από όταν ήταν συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο τότε προπονητής της, Ουνάι Έμερι, φέρεται να είχε πει στον Μπλες ότι είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά από την επόμενη σεζόν θα έχανε τη θέση του στην 11άδα από τον νεότερο και ανερχόμενο Αντριέν.

Ο Ματουιντί, βέβαια, έφυγε από τους Παριζιάνους και ήρθε στη Γιούβε, όπου νιώθει πλέον ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον Ραμπιό…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου