12 Φεβ 2020

Η συνάντηση Ανιέλι-Σάρι και η προσπάθεια του προέδρου της Γιουβέντους να ηρεμήσει τον προπονητή

Τι συζήτησαν Αντρέα Ανιέλι και Μαουρίτσιο Σάρι στο δείπνο πριν δύο μέρες; Και τι είπε ο προπονητής στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι την προηγούμενη εβδομάδα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Tuttosport, την περασμένη εβδομάδα οι Μαουρίτσιο Σάρι και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι γευμάτισαν μαζί, έπειτα από μια εκδήλωση στην οποία είχαν παραβρεθεί, συζητώντας για τη Γιουβέντους.

Αυτό στο οποίο εστιάζει η εφημερίδα, είναι στην εντύπωση που έχει κάνει στον Σάρι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται ένα αρνητικό αποτέλεσμα στους μπιανκονέρι, με τον Αλέγκρι να συμφωνεί μαζί του και να του δίνει τις συμβουλές του.


Τέτοιες, ή μάλλον διαβεβαιώσεις, έδωσε και ο Αντρέα Ανιέλι στον προπονητή, στο δικό τους γεύμα. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρόεδρος προσπάθησε να ηρεμήσει τον Σάρι, υπό την έννοια πως δεν του έδειξε ποτέ, σε κανένα σημείο της συζήτησης τους, ότι κινδυνεύει η θέση του άμεσα.

Από την άλλη όμως, καταλήγει η Tuttosport, του έδωσε επίσης να καταλάβει ότι είναι απαραίτητο να αλλάξει το σκηνικό και να επανέλθει η Γιούβε στις νίκες και με καλύτερη εικόνα στο γήπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου