26 Φεβ 2020

Τι είπε ο Ανιέλι για Αλέγκρι, Κόντε και Γκουαρντιόλα

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Αντρέα Ανιέλι αναφέρθηκε σε τρεις προπονητές: Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Αντόνιο Κόντε, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους ρωτήθηκε για αυτούς τους τρεις και είπε τα εξής...

Για τον Αλέγκρι: «Βρεθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα για έναν καφέ, έχουμε μια δυνατή φιλία και εκτίμηση ο ένας για τον άλλο. Λογικό έπειτα από πέντε χρόνια. Από εκεί και πέρα, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τεχνική ηγεσία και επιλέξαμε τον Σάρι».


Για τον Κόντε: «Θέλαμε τον Σάρι και πήραμε τον Σάρι. Ο Κόντε είναι μια σημαία της Γιουβέντους. Είναι Γιουβεντίνος. Η σχέση μας είναι καλή, εγκάρδια. Θεώρησε πολύ συναρπαστική πρόκληση το να επαναφέρει στις νίκες την Ιντερ, είναι μια φιλόδοξη πρόκληση και για μένα το να έχω αυτή την κόντρα με τον Στίβ Ζιανγκ σε αυτό το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος είναι πολύ ωραίο».

Για τον Γκουαρντιόλα: «Θα ήταν... αιρετικό το να πεις ότι κανείς δεν σκέφτεται τον Γκουαρδιόλα. Αυτή την περίοδο της ζωής του, όμως, είναι πολύ χαρούμενος εκεί που είναι, όπως είμαστε και εμείς με τον Σάρι. Αν είμαι χαρούμενος εκεί που είμαι, δύσκολα φεύγω για κάπου αλλού».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου