3 Φεβ 2020

Το μεγάλο στοίχημα της Γιουβέντους με τον Ντάγκλας Κόστα

Το πόσο σημαντικός θεωρείται για τον Μαουρίτσιο Σάρι ο Ντάγκλας Κόστα, φαίνεται και από το πλάνο που υπάρχει για τη χρησιμοποίηση του.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, όπως γράφαμε και πριν λίγες ημέρες, είναι από αυτούς που μπορούν να κάνουν πραγματικά τη διαφορά αν είναι υγιής και γι’ αυτό το πρώτο μέλημα της Γιουβέντους με την περίπτωση του πρέπει να είναι αυτό. Να τον έχει, δηλαδή, πάντα διαθέσιμο.


Αυτό δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, αφού ο Ντάγκλας έχει ιστορικό με μυικούς τραυματισμούς, αλλά στο Τορίνο έχουν βγάλει ειδικό πρόγραμμα για αυτόν, με τον Σάρι να αναφέρεται σχετικά στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

«Ο Ντάγκλας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πραγματικά μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα ματς ή σε μια σεζόν, γι’ αυτό και ο στόχος μας είναι να τον έχουμε υγιή για τους επόμενους μήνες. Για να γίνει αυτό, θα γίνεται διαχείριση. Σε άλλα ματς θα παίζει 70 λεπτά, σε άλλα 20», είπε ο προπονητής και αυτό σημαίνει ότι θα ξέρουμε όλοι για ποιο λόγο ο Βραζιλιάνος θα είναι στον πάγκο, όταν θα είναι στον πάγκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου