18 Φεβ 2020

Ο μάνατζερ του Αλέγκρι απάντησε για τα σενάρια επιστροφής του Ιταλού στον πάγκο της Γιουβέντους

Ο μάνατζερ του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής στη Γιουβέντους, το εξωτερικό και τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν σενάρια ακόμη και για άμεση επιστροφή του Αλέγκρι στον πάγκο των μπιανκονέρι, αλλά κάτι τέτοιο δεν βρήκε επιβεβαίωση.

Αντιθέτως, ο μάνατζερ του, Τζιοβάνι Μπρανκίνι, το διέψευσε με δήλωση του, λέγοντας πως δεν υπήρξε καμία επαφή, ότι με τη Γιούβε ήταν ένα φιλικό διαζύγιο και ότι ο Μαξ γεμίζει τις μπαταρίες του.


Για που; «Θα δούμε, πιστεύω ότι υπάρχει μια προτίμηση για το εξωτερικό αλλά δεν υπάρχουν ούτε διαπραγματεύσεις, ούτε συμφωνίες. Περιμένουμε το καυτό σημείο της σεζόν για να δούμε ποιες ομάδες θα αλλάξουν προπονητή».

Οσο για τον Γκουαρντιόλα και τα σενάρια για τη Γιουβέντους, η άποψη του Μπρανκίνι είναι η εξής: «Σε μια δύσκολη περίοδο για τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν πιστεύω ότι θα είναι ο Γκουαρντιόλα αυτός που θα πει ότι φεύγει, δεν του ταιριάζει αυτό. Μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα αν είναι η Σίτι αυτή που θα του πει ότι αλλάζουν το πλάνο και οι στόχοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου