3 Φεβ 2020

Οι τρεις παίκτες που προσπάθησε να φέρει ο Παράτιτσι τον Ιανουάριο

Ο Φάμπιο Παράτιτσι είχε διαψεύσει ένα συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο, αλλά το Sky Italia... τον διαψεύδει, με τη σειρά του.

Οταν είχε γραφτεί σε ιταλικές και ισπανικές ιστοσελίδες ότι η Γιουβέντους συζητάει με την Μπαρτσελόνα για ανταλλαγή του Εμρέ Τσαν με τον Ιβάν Ράκιτιτς, από το Τορίνο είχαν διαψεύσει τα πάντα.

Τώρα, όμως, το Sky Italia υποστηρίζει ότι η διάψευση έγινε επειδή... έπρεπε να γίνει, γιατί κατά τα άλλα οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έγιναν κανονικά, αλλά οι Καταλανοί τελικά αρνήθηκαν.


Μικρή σημασία έχει, βέβαια, το τι έγινε από τη στιγμή που ο Εμρέ Τσαν είναι στη Ντόρτμουντ πλέον, αλλά κρατάμε το γεγονός ότι σε μια μεταγραφική περίοδο που ο Παράτιτσι υποστήριξε ότι η Γιουβέντους δε θα κάνει κάτι, δημοσιογράφοι και μάνατζερ υποστηρίζουν ότι οι μπιανκονέρι προσπάθησαν μέχρι τέλους για ανταλλαγές Τσαν-Ράκιτιτς και Μπερναρντέσκι-Πακετά (με τη Μίλαν).

Κι αν υπολογίσουμε και τις συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για Ντε Σίλιο-Κουρζάβα, τελικά βλέπουμε ότι μάλλον στο Τορίνο αρχίζουν να βλέπουν με καλό μάτι τις ανταλλαγές...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου