14 Φεβ 2020

Η κρίση στη Γιούβε, το γεύμα με τον Σάρι και το γεύμα με τον Αλέγκρι

Το πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε στη Γιουβέντους προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Coppa Italia, αλλά αρκεί αυτό;

Είναι δεδομένο ότι ο καθένας μπορεί να δει την πραγματικότητα όπως θέλει. Για παράδειγμα, αν ο Μαουρίτσιο Σάρι πει ότι η Γιούβε είναι 1η στη Serie A, είναι στους «16» του Champions League και έχει και τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, την πραγματικότητα θα περιγράψει. Την πραγματικότητα, όμως, θα περιγράψει και κάποιος που θα πει ότι ακούει καμπανάκια. Ολο και περισσότερα και όλο και πιο συχνά.

Η ομάδα απείχε λίγα λεπτά από το να υποστεί τρίτη σερί εκτός έδρας ήττα, αλήθεια θυμάται κανείς πότε συνέβη αυτό τελευταία φορά; Αν σταθούμε αποκλειστικά στο αποτέλεσμα, τότε όλα καλά. Δεν είναι, όμως, έτσι.


Και αυτό το ξέρει, το πιστεύει ή το φοβάται και ο Αντρέα Ανιέλι, γι' αυτό και το γεύμα με τον προπονητή. Εχουμε δει βέβαια στο παρελθόν, ακόμη και στο όχι και τόσο μακρινό, όπως το 2014-15, τη Γιουβέντους να μεταμορφώνεται στα νοκ-άουτ του Champions League και να πάει τρένο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τότε, όμως, ο Αλέγκρι ήλεγχε την κατάσταση, συνολικά, περισσότερο από όσο δείχνει να την ελέγχει τώρα ο Σάρι. Και γι' αυτό και δεν βλέπαμε τότε φωτογραφίες από γεύμα με τον Ανιέλι σε εστιατόριο της πόλης. Οι δυο τους, όπως είχε πει ο Μαξ, έτρωγαν στη βίλα του προέδρου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου