16 Φεβ 2020

Το μεγάλο λάθος που μπορεί να κάνει η Γιούβε και θα χάσει το πρωτάθλημα

Το τι θα γίνει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και θα είναι αυτός ο επόμενος προπονητής της Γιουβέντους, θα το δούμε εν καιρώ. Προς το παρόν, αυτή η συζήτηση μόνο ζημιά μπορεί να κάνει.

Από το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν σενάρια για συμφωνία των μπιανκονέρι με τον Ισπανό προπονητή, οπότε τώρα που ανακοινώθηκε και η τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι από την UEFA όλοι το θεωρούν σχεδόν δεδομένο.

Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι.


Αυτό θα φανεί, προσεχώς, από τα γεγονότα τους επόμενους μήνες. Προς το παρόν, σίγουρο είναι κάτι άλλο: Αν η Γιούβε επιτρέψει να αρχίσει τέτοια συζήτηση στον Τύπο, θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την... απώλεια του πρωταθλήματος.

Στην κατάσταση που είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι, με το κλίμα αμφισβήτησης που έχει διαμορφωθεί, αν μπει στο μυαλό όλων (το δικό του, των παικτών του, του κόσμου) ότι μετράει ανάποδα για να φύγει, ο κίνδυνος να στραβώσει εντελώς η σεζόν θα είναι πάρα πολύ μεγάλος...


2 σχόλια:

  1. μια ειναι η ουσια η γιουβε πασχει απο 3 πεχταραδες να να παρασηρουν κε τους ηποληπους που πληρονουν ξενοδοχειο κε κημουντε ορθηει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σαρι μας έχει κάνει χειρότερους και καλά θα είναι να φύγει το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή