8 Μαρ 2020

Περίεργο δημοσίευμα για Ντιμπάλα την ώρα που δουλεύεται η ανανέωση με τη Γιούβε

Την ημέρα που έγιναν γνωστές οι απαιτήσεις του Πάουλο Ντιμπάλα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, έγινε γνωστό και ότι η Παρί Σεν Ζερμέν τον θέλει πολύ.

Ο Αργεντίνος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γιουβέντους ως το 2022 και το προηγούμενο διάστημα οι δύο πλευρές εξέφρασαν την επιθυμία τους να υπογράψουν νέο. Για να γίνει αυτό, βέβαια, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και το προσεχές διάστημα θα δούμε τι θα γίνει.

Μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες διαβάζαμε ότι οι μπιανκονέρι είναι έτοιμοι να ανεβάσουν τις ετήσιες απολαβές του στα 10 εκατ. ευρώ, από τα 7,5 που είναι τώρα. Κάπου εκεί, ίσως και λίγο παραπάνω, είναι αυτά που θέλει και ο Ντιμπάλα.


Σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα, ο Αργεντίνος θέλει 10-12 εκατ. ευρώ ετησίως για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και λίγες ώρες μετά υπήρξε ένα νέο δημοσίευμα για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι φέρονται να θέλουν πάρα πολύ τον Ντιμπάλα και είναι διατεθειμένοι να δώσουν... όσα χρειαστεί τόσο στον ίδιο όσο και στη Γιούβε για να αποσπάσουν το «ναι».

Το σημειώνουμε αυτό, τόσο για το timing όσο κι επειδή υπάρχουν πάντα -ακόμη και σήμερα- δημοσιεύματα για τον Μάουρο Ικάρντι και τους μπιανκονέρι. Το λες και περίεργο όλο αυτό…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου