1 Μαρ 2020

Εχουν χάσει την μπάλα στην Ιντερ: Βάζουν μέχρι και σύζυγο παλιού ποδοσφαιριστή να διαμαρτυρηθεί

Ο Μπέπε Μαρότα διαψεύδει τον εαυτό του μετά την αναβολή του Γιουβέντους-Ιντερ, ενώ ο Χαβιέρ Ζανέτι έβγαλε μπροστά τη... σύζυγο του.

Οι νερατζούρι ήθελαν να παίξουν στο Τορίνο κεκλεισμένων των θυρών, οπότε τώρα που αυτό δε θα γίνει, δεν μπορούν να κρύψουν τα νεύρα τους. Εξαίρεση δεν αποτελεί, μάλιστα, ούτε ο έμπειρος και γενικά ήρεμος Μαρότα, με συνέπεια να διαψεύδει τον εαυτό του.

Ο γενικός διευθυντής των Μιλανέζων έλεγε το Σάββατο ότι κανείς από την Lega δεν επικοινώνησε μαζί τους για να τους προτείνει οποιαδήποτε λύση για την ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι, αλλά μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Lega για τη στάση της Ιντερ στο θέμα, θυμήθηκε ότι τελικά όντως επικοινώνησαν μαζί τους.


«Την Παρασκευή μας έγινε μια πρόταση για να διεξαχθεί το ματς τη Δευτέρα, αλλά θεωρήσαμε προκλητική αυτή την πρόταση είπε ο Μαρότα», ο οποίος μία μέρα πριν έλεγε ότι κανείς από την Lega δεν μίλησε μαζί τους.

Και όσο ο Μπέπε προσπαθεί να αποφασίσει αν έγιναν έτσι ή αλλιώς τα πράγματα, ο Ζανέτι συμπεριφέρεται όπως πάντα. Με τον ίδιο, δηλαδή, να κρατάει χαμηλούς τόνους για να είναι πάντα... καλός, βάζοντας όμως τη σύζυγο του να κάνει τη «δουλειά».

Εκτός κι αν πιστέψουμε ότι η Πάουλα Ντε Λα Φουέντε ξύπνησε την Κυριακή έξαλλη επειδή δε θα γίνει το ντέρμπι χωρίς κόσμο και άρχισε να ποστάρει διάφορα στα social media, γράφοντας μάλιστα «πάντα η ίδια ιστορία...».

Σ' αυτό έχει δίκιο πάντως. Πάντα η ίδια ιστορία. Πάντα σχέδιο εξόντωσης της Ιντερ, όταν δεν υπάρχει μια απόφαση που θα την ευνοεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου