1 Μαρ 2020

Η Ιντερ το παίζει θύμα αλλά ο πρόεδρος της Λίγκα άλλα λέει

Η Ιντερ προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του θύματος μετά την αναβολή του Γιουβέντους-Ιντερ, αλλά ο πρόεδρος της Lega άλλα λέει.

Οι νερατζούρι έχουν ξεσηκωθεί από την ώρα που ανακοινώθηκε η αναβολή για τις 13 Μαΐου του Derby d’ Italia, κάνοντας λόγο για ένα σκάνδαλο που θυμίζει... Calciopoli, επειδή επιβαρύνεται το πρόγραμμα τους τον Μάιο.

Αυτό, όμως, θα μπορούσαν να το αποφύγουν, αν πραγματικά αυτό ήταν το πρόβλημα τους. Δεν είναι όμως. Αντιθέτως, το πρόβλημα τους είναι ότι δεν έγινε τώρα, Κυριακή, το ματς ώστε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και αυτό το λέει ο ίδιος ο πρόεδρος της Lega.


«Την Παρασκευή ο γενικός διευθυντής της Lega Ντε Σιέρβο και εγώ προτείναμε στην Ιντερ να μεταθέσουμε το ματς για τη Δευτέρα, αλλά αρνήθηκαν να κατέβουν να παίξουν. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Προτείναμε στην Ιντερ να μετατεθεί για τη Δευτέρα το ντέρμπι με τη Γιουβέντους ώστε να γίνει με κόσμο, αλλά η Ιντερ αρνήθηκε κατηγορηματικά να κατέβει να παίξει. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μη μιλάνε για αλλοιωμένο πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Πάολο Νταλ Πίνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου