1 Μαρ 2020

Η χρυσή ευκαιρία για το ιταλικό ποδόσφαιρο την ώρα που η Ιντερ φωνάζει και ο Ανιέλι τρίβει τα χέρια του

Σαν νίκη του Αντρέα Ανιέλι παρουσιάζει ιταλική εφημερίδα την αναβολή του Γιουβέντους-Ιντερ, αλλά κερδισμένη μπορεί να βγει συνολικά η Serie A.

Ο πρόεδρος των μπιανκονέρι τόνισε πριν λίγες μέρες σε δηλώσεις του ότι είναι προτιμότερο να διεξαχθεί χωρίς κόσμο το ντέρμπι παρά να αναβληθεί. Το γεγονός ότι το είπε, όμως, δεν σημαίνει ότι το πίστευε κιόλας.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η Corriere della Sera, η οποία ουσιαστικά προανήγγειλε ότι το ντέρμπι τελικά θα αναβληθεί. Oπως και αναβλήθηκε.


Το ρεπορτάζ της πολιτικής εφημερίδας, το οποίο τελικά δικαιώθηκε σε ό,τι αφορά την αναβολή, έγραφε ότι ο Ανιέλι πιέζει για να αναβληθεί το ντέρμπι, επειδή η Γιουβέντους θα έχανε σημαντικά έσοδα από την όλη δραστηριότητα του κόσμου στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Ετσι όπως έγιναν τα πράγματα, πάντως, μπορεί αυτή η αναβολή να βοηθήσει γενικά το πρωτάθλημα, αφού η 13η Μαΐου είναι μετά την 36η αγωνιστική και πριν την 37η (προτελευταία).

Αν, επομένως, το πρωτάθλημα παίζεται, θα είναι μια... χρυσή ευκαιρία για τη Lega να διαφημίσει αυτό το ματς, το οποίο δεδομένα θα δει όλος ο πλανήτης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου