5 Μαΐ 2020

Οι 4+2 περιπτώσεις που απασχολούν τη Γιουβέντους για ανανεώσεις και μεταγραφές

Ο Φάμπιο Παράτιτσι αναφέρθηκε σε Πολ Πογκμπά, Μίραλεμ Πιάνιτς, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Πάουλο Ντιμπάλα, Τζόρτζιο Κιελίνι και Τζίτζι Μπουφόν μιλώντας στο Sky Italia.

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους αναφέρθηκε στο πώς θα αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και αυτό ήταν μια καλή... πάσα για να ερωτηθεί για τον Πογκμπά αλλά και για μια σειρά από άλλους παίκτες. Και η απάντηση του Παράτιτσι για τον Γάλλο ερμηνεύεται από κάποιους σαν... μήνυμα για να ρίξει το κασέ του.

Αναλυτικά όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της Γιούβε.

Για τον Πογκμπά: «Ο Πολ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά λογικά θα έχει κάποιες δυσκολίες τώρα στο οικονομικό κομμάτι. Εννοώ ότι με την οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται θα είναι λιγότερες οι ομάδες που θα μπορούν να πληρώσουν τέτοιο συμβόλαιο».


Για τον Ιγκουαΐν: «Ηταν πολύ ανήσυχος όταν έφυγε για Αργεντινή, αυτά είναι προσωπικά του θέματα και δε θέλω να τα σχολιάσω. Είμαστε πάντα δίπλα στον Γκονσάλο, είναι πολύ ευαίσθητος ως άνθρωπος, ανησύχησε από την πρώτη στιγμή για τον κορονοϊό. Από εκεί και πέρα, κάνει πολύ καλή σεζόν και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε μαζί και για τον επόμενο χρόνο, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο».

Για τις φήμες περί ανταλλαγής Πιάνιτς-Αρτούρ: «Η Γιουβέντους μιλάει πάντα με τα άλλα μεγάλα κλαμπ, αλλά δεν μιλάμε πάντα για ποδοσφαιριστές ή ανταλλαγές. Συζητάμε και για άλλα θέματα. Προς το παρόν είμαστε σε μια περίοδο συζητήσεων».

Για τα συμβόλαια των Ντιμπάλα, Κιελίνι, Μπουφόν: «Με Τζόρτζιο και Τζίτζι έχουμε είναι σχεδόν τυπικό το θέμα. Με τον Πάουλο συζητάμε, δυστυχώς αυτή η διακοπή λόγω του ιού είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει αυτή η συζήτηση, αλλά η δική μας επιθυμία είναι να παραμείνει ο Πάουλο μαζί μας για όσο περισσότερο γίνεται».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου