5 Μαΐ 2020

Αθλητικός εισαγγελέας… ανακαλύπτει πρόβλημα σε ένα Ιντερ-Γιούβε

Ο Τζουζέπε Πεκοράρο, αθλητικός εισαγγελέας της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, λέει εν γνώση του περίεργα πράγματα για να εκθέσει τη Γιουβέντους και τα ιταλικά ΜΜΕ εν γνώση τους τα αναπαράγουν.

Ο Πεκοράρο, τον οποίο είχαμε μάθει από τη μανία του να τιμωρήσει τον Αντρέα Ανιέλι λόγω των σχέσεων των οργανωμένων οπαδών με την ‘ndrangheta, δηλωμένος οπαδός της Νάπολι εν τω μεταξύ, θυμήθηκε το Ιντερ-Γιουβέντους 2-3 το 2018.

Και αφού το θυμήθηκε, αναφέρθηκε στη φάση που ζητάει αποβολή του Μίραλεμ Πιάνιτς η Ιντερ, λέγοντας πως ζήτησε το audio με τη συνομιλία του διαιτητή Ντανιέλε Ορσάτο με το VAR αλλά του είπαν ότι δεν υπάρχει. Και πολύ σωστά του είπαν!


Από τη στιγμή που ο Ορσάτο έδειξε κίτρινη κάρτα, δεν υπάρχει audio γιατί πολύ απλά το VAR επεμβαίνει σε πέναλτι ή αποβολές και όχι για κίτρινη κάρτα. Ο Πεκοράρο δεν μπορεί να μην το ξέρει αυτό, αλλά μάλλον δεν τον απασχολεί. Και δεν απασχολεί ούτε την πλειοψηφία του Τύπου, αφού βρήκε ακόμη ένα... σκάνδαλο για να ασχολείται.

Για όλα αυτά βέβαια, για συμπεριφορές όπως αυτή, έχουμε γράψει κι άλλες φορές στο παρελθόν ποια είναι η καλύτερη λύση και θα το επαναλάβουμε: άλλα τώρα σερί πρωταθλήματα η Γιούβε!


1 σχόλιο: