12 Αυγ 2020

Αποκάλυψη: Ο Κριστιάνο υπέφερε από τον Σάρι και τη δουλειά του


Η αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι επανέφερε το χαμόγελο στα χείλη του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με Ιταλούς, Γάλλους και Πορτογάλους.

Ο CR7 ως άψογος επαγγελματίας δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό και μάλιστα φέτος είχε καλύτερους αριθμούς κι από πέρυσι, παρά το γεγονός ότι με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τα πήγαινε καλύτερα σε σχέση με τον Σάρι. Αυτό το αναφέρουμε για να δείξουμε ότι ο Πορτογάλος δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί ότι δε θα αποδώσει καλά επειδή έχει πρόβλημα με κάποιον.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι... κρύβει από όλους το πρόβλημα. Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Γάλλοι, η απόλυση του Σάρι από τη Γιουβέντους σήμανε το τέλος της όποιας ελπίδας μπορεί να είχε η Παρί Σεν Ζερμέν για να τον προσελκύσει.


Παράλληλα, οι Ιταλοί και οι συμπατριώτες του αναφέρουν ότι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ο Ρονάλντο... υπέφερε από τον τρόπο δουλειάς του Σάρι στις προπονήσεις και από τον τρόπο που είχε ο προπονητής στο να τον προσεγγίσει.

Και μπορεί ο Κριστιάνο να φρόντισε ώστε αυτό να μη φανεί στην απόδοση του, αλλά ο Αντρέα Ανιέλι ήξερε καλά ότι ο Πορτογάλος δεν ένιωθε και τόσο καλά στη σκέψη ότι μπορεί να είχε για δεύτερη χρονιά προπονητή τον Μαουρίτσιο.

Ειδικά στις προπονήσεις, λένε κάποιοι στο Τορίνο, ο Ρονάλντο απόρησε πολλές φορές με τον τρόπο δουλειάς του Σάρι και με τις παρατηρήσεις που έκανε στους παίκτες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου