8 Σεπ 2020

Τι συμβαίνει με τη μεταγραφή Σουάρες: Ολα τα δεδομένα μέχρι σήμερα


Ενδιαφέρον έχει να δούμε το σημείο στο οποίο βρίσκεται η μεταγραφή του Λουίς Σουάρες. Ή μήπως του Εντιν Τζέκο;

Η Γιουβέντους, ως γνωστόν, έχει συμφωνήσει με τον Ουρουγουανό φορ για συμβόλαιο τριών χρόνων, με ετήσιες απολαβές στα 10 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι που αναφέρουν όλα τα Μέσα, με εξαίρεση τη Gazzetta dello Sport, η οποία αναφέρει ότι οι ετήσιες απολαβές που έχουν συμφωνηθεί με τον Σουάρες είναι στα 6,5 εκατ. ευρώ, τα οποία μπορούν να γίνουν 10 μέσω μπόνους, ενώ το συμβόλαιο θα είναι για 2+1 χρόνια.


Το θέμα είναι πότε θα υπογραφεί αυτό το συμβόλαιο. Ή αν θα υπογραφεί. Το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή αφορά στο διαβατήριο του Σουάρες, ο οποίος θέλει να πάρει ιταλικό. Με Ιταλίδα σύζυγο, στη La Liga έπαιζε σαν κοινοτικός. Για τη Serie A δεν αρκεί αυτό και γι' αυτό εντός της εβδομάδας θα δώσει ένα τεστ ιταλικών στην ιταλική πρεσβεία της Ισπανίας.

Θεωρητικά η όλη διαδικασία για να πάρει ο Σουάρες το χαρτί που χρειάζεται, δε θα κρατήσει πολύ. Το ρεπορτάζ της Rai, όμως, λέει ότι θα κρατήσει περισσότερες από 7-10 μέρες, διάστημα που φέρεται να έχει δώσει η Γιουβέντους ως προθεσμία στην πλευρά του παίκτη. Ετσι, συμπληρώνει η Rai, σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες το φαβορί για την επίθεση των μπιανκονέρι είναι ο Τζέκο, ο οποίος είναι stand by.

Οπως και να έχει, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ το θέμα του επιθετικού, γιατί και ο Αντρέα Πίρλο έχει ζητήσει να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου