10 Νοε 2022

Η ιδιαίτερη αντιμετώπιση του Κιέζα από τη Γιούβε


Ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι ο Φεντερίκο Κιέζα έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Γιουβέντους στη Βερόνα.

Ο Ιταλός άσος ήταν εκτός δράσης από τον περασμένο Ιανουάριο και τη ρήξη χιαστού, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να κάνει την έκπληξη και να του δίνει χρόνο συμμετοχής, ως αλλαγή, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Κάτι που επανέλαβε και λίγες μέρες μετά στο ματς με την Ιντερ. Έτσι, το γεγονός ότι αποκλείστηκε από την αποστολή για Βερόνα προκάλεσε ανησυχία, αφού όλοι φοβήθηκαν για ενδεχόμενες νέες ενοχλήσεις ή κάποιο νέο πρόβλημα στο γόνατο. Ανησυχία που δεν υπάρχει στη Γιούβε όμως, όπου κάνουν λόγο για μια φυσιολογική επιλογή του προπονητή.

Έχοντας μείνει εκτός δράσης για 9 μήνες, είναι λογικό ο Κιέζα να μην έχει ρυθμό, γεγονός που φέρνει μια κούραση στο γόνατο. Αποφασίστηκε, επομένως, να μην παίξει με τη Βερόνα για να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λάτσιο, το οποίο θα είναι και το τελευταίο πριν τη διακοπή. Και από εκεί και πέρα, με την επανέναρξη θα αρχίσει να υπολογίζεται κανονικά και πάλι.

Γενικά, επειδή πρόκειται για τον Κιέζα, ο οποίος είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τη Γιουβέντους και το ιταλικό ποδόσφαιρο γενικά, στο Τορίνο θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα πάρουν το παραμικρό ρίσκο μαζί του.

Πηγή φωτογραφίας: twitter.com/juventusfc


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου