18 Φεβ 2023

Ο παίκτης που δεν έπιασε στην ΑΕΚ, ήταν μια ανάσα από τη Γιουβέντους


Ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι αλλά η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή.

Ο Ντανιέλε Βέρντε αγωνίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους κιτρινόμαυρους τη σεζόν 2019-20 αλλά με... τραγικά αποτελέσματα. Οι εμφανίσεις του ήταν η μία χειρότερη από την άλλη, δεν κατάφερε ποτέ να αποδείξει την αξία του και το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την άφιξη του στη χώρα μας έφυγε με... πανηγυρισμούς από τους ανθρώπους της ΑΕΚ τα λέει όλα. Κι όμως, αυτός ο παίκτης έφτασε πραγματικά μια ανάσα από το να υπογράψει στη Γιούβε.

Όπως ανέφερε σήμερα (18/2) ιταλική ιστοσελίδα και επιβεβαίωσαν έγκυροι ρεπόρτερ, το περασμένο καλοκαίρι, με τη σύμφωνη γνώμη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, υπήρχε συμφωνία σε όλα με τον Βέρντε, ο οποίος θα έπαιρνε μια θέση στο ρόστερ επειδή εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε σιγουριά για το πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Φεντερίκο Κιέζα, αφού είχαν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα στην αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό.

Την τελευταία στιγμή, όμως, η Γιουβέντους άλλαξε γνώμη και ο παίκτης παρέμεινε στη Σπέτσια, με τη φανέλα της οποίας θα αντιμετωπίσει τώρα (19/2) τους μπιανκονέρι.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com/daniele7verde

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου