21 Φεβ 2023

Ποιον παίκτη της Σπέτσια καλοβλέπει η Γιούβε


Η Γιουβέντους νίκησε πριν λίγα 24ωρα τη Σπέτσια, ένας παίκτης της οποίας αρέσει πολύ και ενδέχεται να γίνει κίνηση για το καλοκαίρι.

Τα μεταγραφικά, όπως έχουμε αναφέρει κι άλλη φορά, δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τη Γιούβε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει και απόλυτη αδιαφορία. Έτσι, ο ιταλικός Τύπος αναφέρεται σε αυτό και συγκεκριμένα στον παίκτη που φέρεται να αρέσει αρκετά ενόψει του καλοκαιριού.

Ο λόγος για τον Εμίλ Χολμ, τον 22χρονο Σουηδό της Σπέτσια που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, θέση στην οποία οι Μπιανκονέρι θα ενισχυθούν σίγουρα το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Γιουβέντους δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται, αφού υπάρχει και η Ρόμα αλλά και ομάδες από τη Γερμανία.

Ο Χολμ, ο οποίος είναι ένας από τους δεξιούς μπακ που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα, έχει συμβόλαιο ως το 2026 με τη Σπέτσια, με την οποία πάντως δεν έχει γίνει ακόμη... κανονική συζήτηση παρά μόνο διερευνητικής επαφές.   

Το προφίλ του πάντως, δηλαδή νεαρός, ταλαντούχος, φθηνός και με γνώση της Serie A, θεωρητικά ταιριάζει σε αυτό που ψάχνουν στο Τορίνο.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου