23 Φεβ 2023

Στα καλύτερά του ο Ντι Μαρία στη Γιούβε!


Ο Άνχελ Ντι Μαρία έκανε μαγικά πράγματα στην πρόκριση της Γιουβέντους επί της Ναντ και μετά το ματς φρόντισε να αποθεώσει τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Για τον Αργεντινό άσο και το πώς έχει αλλάξει το κλίμα, τα γράφαμε και πριν λίγο καιρό. Από εκεί που όλοι είχαν σίγουρο ότι θα φύγει στο τέλος, τώρα παρουσιάζεται σαν σίγουρο το ότι επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του αλλά η διοίκηση δεν μπαίνει σε τέτοιες συζητήσεις αν πρώτα δεν γίνει ξεκάθαρο με ποιες προϋποθέσεις θα αρχίσει η επόμενη σεζόν.

Το γεγονός, πάντως, ότι ο ίδιος θέλει να παραμείνει μόνο θετικό είναι, με τον Ντι Μαρία να νιώθει όλο και άνετα στη Γιουβέντους, κάνοντας χαρούμενους τους οπαδούς και με τα λόγια του για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο ιστορικός αρχηγός της Γιούβε ήταν στο Sky Italia για να σχολιάσει τη ρεβάνς με τη Ναντ και όταν ήρθε η ώρα για τις δηλώσεις του Αργεντινού και ενημερώθηκε για την παρουσία του Αλεξ στο στούντιο, έκανε τις δηλώσεις του χαμογελαστός.

«Ο Ντελ Πιέρο είναι φαινόμενο, είναι θρύλος του ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι έχει πει καλά λόγια για μένα, ο Αλεξ είχε μια απίστευτη καριέρα και τώρα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για αυτή τη φανέλα που ξέρω ότι λατρεύει. Είχαμε συναντηθεί στο Λος Άντζελες, εκεί γνωριστήκαμε, πολύ ωραίος τύπος, είχα χαρεί πολύ».

Και αμέσως μετά, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του μετά τους τραυματισμούς στους πρώτους μήνες της σεζόν, ο Ντι Μαρία απάντησε: «Δεν είναι εύκολο σωματικά και πνευματικά όταν έχεις συνεχόμενους τραυματισμούς, χρειάστηκαν χρόνο για να βρω τη φόρμα μου. Τώρα όμως όλα είναι καλύτερα και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, στη Γιούβε».

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου