26 Φεβ 2023

Μήνυμα Γιουβέντους σε Ντι Μαρία: «Μη συμφωνήσεις με καμία ομάδα πριν μιλήσεις μαζί μας»


Η Γιουβέντους έστειλε μήνυμα στον Ανχελ Ντι Μαρία για το θέμα του συμβολαίου του, την ώρα που έγιναν γνωστές δύο από τις ομάδες που τον θέλουν.

Ο Αργεντινός, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής στην πρόκριση επί της Ναντ με το χατ-τρικ που έκανε, νιώθει πλέον άνετα στο Τορίνο και δεν είναι κρυφό, όπως έχουμε γράψει ξανά, ότι προτεραιότητα του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Τα ιταλικά ΜΜΕ λοιπόν ασχολούνται με αυτό θέμα και έχουν... νέα.

Συγκεκριμένα, γράφουν ότι η Γιούβε φρόντισε να στείλει το εξής μήνυμα στον Ντι Μαρία: «Σε θέλουμε και για του χρόνου, δεν μπορούμε να δεσμευθούμε πριν δούμε πως θα τελειώσουν τα εξωαγωνιστικά θέματα, μη συμφωνήσεις με καμία ομάδα πριν μιλήσεις μαζί μας». Μήνυμα, όπως λένε, που το έχει λάβει η πλευρά του Αργεντινού, με αποτέλεσμα ο μάνατζερ του να μη μπαίνει ακόμη σε συζητήσεις με τις ομάδες που τον θέλουν.

Και μιας και αναφερθήκαμε στις ομάδες που τον θέλουν, δύο εξ αυτών είναι οι Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτά είναι τα δύο ονόματα που γράφουν οι Ιταλοί, προσθέτοντας ότι η προτεραιότητα του Ντι Μαρία είναι η Γιουβέντους, αρκεί όμως αυτή να συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου