12 Μαρ 2023

Οι 3 παίκτες που μπορεί να χάσει η Γιούβε αν μείνει εκτός Champions League


Στη Γιουβέντους υπάρχει αισιοδοξία για την έφεση του -15 και γενικά για την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, αλλά αν αυτό δεν συμβεί ενδέχεται να χαθούν κάποιοι παίκτες το καλοκαίρι.

Η νομική ομάδα του κλαμπ συνεχίζει τη δουλειά της ενόψει της έφεσης για την αφαίρεση 15 βαθμών και δεν λείπει η αισιοδοξία, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος. Στο Τορίνο δηλαδή πιστεύουν ότι στο τέλος θα δικαιωθούν και από εκεί και πέρα θα είναι θέμα της ομάδας, του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και των παικτών, το να εξασφαλιστεί η έξοδος στο Champions League. Αυτό είναι το καλό σενάριο, γιατί υπάρχει και το κακό.

Αν, δηλαδή, η έφεση δεν πάει καλά, η έξοδος στο Champions League θα είναι αδύνατη μέσω πρωταθλήματος και θα υπάρχει μόνο ο δρόμος της κατάκτησης του Europa League. Κάτι που δεν είναι και εύκολο... Αν, επομένως, η Γιούβε μείνει εκτός Champions League, θα υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν κάποιοι παίκτες το καλοκαίρι.

Ένας εξ αυτών είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος δεν κάνει καλή σεζόν αλλά έχει πολλούς θαυμαστές και στην Αγγλία δεν θα έχουν πρόβλημα να ετοιμάσουν προτάσεις που θα ξεπερνάνε τα 70-80 εκατ. ευρώ. Λεφτά που θα χρειάζεται η Γιουβέντους αν δεν έχει τα έσοδα του Champions League.

Από εκεί και πέρα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει ο Ανχελ Ντι Μαρία, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιων ομάδων, όπως οι Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Και δεν θα πρέπει να θεωρείται, σε μια τέτοια περίπτωση, σίγουρη ούτε η παραμονή του Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος, όπως γράφαμε και πριν λίγες μέρες, έχει εκνευρίσει πολύ τη διοίκηση με όσα έχει κάνει φέτος και αν δεν υπάρχουν τα έσοδα του Champions League θα είναι δύσκολο για τη Γιουβέντους να του δώσει μια νέα ευκαιρία και ειδικά με το υψηλό συμβόλαιο που έχει.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου