30 Μαρ 2023

Τον Εμερίκ Λαπόρτ βλέπει η Γιούβε - Πόσο τον κοστολογεί η Σίτι, πόσα θέλει ο ίδιος


Στη Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να κοιτάει η Γιουβέντους για να ενισχυθεί στην άμυνα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Όπως έχει αναφερθεί κι άλλες φορές, κάνεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή τι θα κάνουν οι μπιανκονέρι το καλοκαίρι, διότι πολύ απλά κάνεις δεν ξέρει με σιγουριά πως θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν εξαιτίας των ανοιχτών θεμάτων που υπάρχουν με την αθλητική δικαιοσύνη. Παρ' όλα αυτά, είναι σίγουρο ότι στο Τορίνο έχουν διαφορά πλάνα και διάφορα ονόματα στο μυαλό τους.

Ένα από αυτά τα ονόματα, σύμφωνα με όσα γράφουν στην Ισπανία, είναι αυτό του Εμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος δεν έχει φέτος πολύ χρόνο συμμετοχής στη Σίτι και σκέφτεται να φύγει το καλοκαίρι. Άγνωστο για που, αλλά οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν ότι είναι βασικός στόχος της Γιουβέντους για την άμυνα της και αναφέρουν και ποσά: 30 εκατ. ευρώ θέλει η Σίτι ενώ ο παίκτης, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Άγγλους μέχρι το 2025, θέλει 7 εκατ. ευρώ ετησίως.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, πάντως, το ενδεχόμενο η ενίσχυση της Γιούβε στην άμυνα να έρθει εκ των έσω και συγκεκριμένα από την U23 με την προώθηση κάποιου πιτσιρικά, όπως έγινε με τους Φατζόλι και Μιρέτι για το κέντρο. Γιατί υπάρχει, επιτέλους, πολύ ταλέντο στους μπιανκονέρι στις μικρές ηλικίες.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου