2 Μαρ 2023

Το μέλλον τριών παικτών της Γιουβέντους που έχουν δοθεί δανεικοί


Ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από την Αγγλία για τη Γιουβέντους.

Οι μπιανκονέρι έχουν να σκεφτούν τις υποχρεώσεις τους σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League, ενώ παράλληλα έχουν και τα ανοιχτά θέματα με την αθλητική δικαιοσύνη, τα οποία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα κλείσουν τους επόμενους μήνες. Γενικά, όπως ξέρουμε πολύ καλά, είναι μια ιδιαίτερη σεζόν η φετινή, με το κλαμπ να έχει αλλάξει πλέον πολιτική και να έχει ως προτεραιότητα για τα επόμενα 2-3 χρόνια να ισορροπήσει οικονομικά.

Είναι δεδομένο επομένως ότι η Γιούβε θα ακολουθήσει λιτή οικονομική πολιτική και σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, όχι μόνο για τους μπιανκονέρι αλλά για όλες τις ιταλικές ομάδες, υπάρχουν ευχάριστα νέα από Αγγλία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γράφουν στο Νησί, η Τσέλσι έχει ενημερώσει τη Γιουβέντους ότι κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Ντένις Ζακαρία. Και η οψιόν αγοράς είχε οριστεί στα 30 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, στο Τορίνο... υποστηρίζουν φανατικά την Τότεναμ και θέλουν να βγει ξανά στο Champions League, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα αγοράσει, όπως προβλέπεται στη συμφωνία των δύο ομάδων, τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι για 35 εκατ. ευρώ, μετά τα 10 που έδωσε για δανεισμό 1,5 χρόνου. Αν όλα πάνε καλά δηλαδή, από την Αγγλία η Γιούβε θα πάρει 65 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι.

Όσο για τα δυσάρεστα, γιατί όπως προαναφέρθηκε υπάρχουν και τέτοια, έχουν να κάνουν με τον Αρτούρ Μέλο που δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αγοράσει η Λίβερπουλ, οπότε θα επιστρέψει στο Τορίνο. Και θα είναι και δύσκολο να βρεθεί ομάδα να τον πάρει αφού στην Αγγλία, λόγω και του τραυματισμού του, δεν έχει δείξει τίποτα...

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου