5 Μαρ 2023

Καπέλο για τη Γιούβε σήμερα: Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει θυμός;


Ο Φάμπιο Καπέλο μίλησε για το -15 της Γιουβέντους, λέγοντας πως καταλαβαίνει 100% τα νεύρα που έχουν στο Τορίνο και δηλώνοντας αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Ο Δον Φάμπιο είναι πλέον σχολιαστής στο Sky Italia και φυσικά από τους καλύτερους στη δουλειά του. Όπως ήταν από τους καλύτερους και ως προπονητής, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, δύο πρωταθλήματα με τους μπιανκονέρι. Δύο πρωταθλήματα που τυπικά δεν υπάρχουν πλέον λόγω των αποφάσεων του Calciopoli.

Ξέρει δηλαδή πώς είναι να τιμωρείται και να σου αφαιρούν κάτι που έχεις κατακτήσει στο γήπεδο και αναφέρθηκε σε αυτό μιλώντας στην Tuttosport.

«Το -15; Ξέρω πώς νιώθουν. Ξέρω τι νεύρα έχουν, τι θυμό. Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει θυμός άλλωστε; Βλέπεις τη βαθμολογία, μετά βλέπεις τα αποτελέσματα σου και λες: Τι γίνεται εδώ; Τι φταίει η ομάδα και της αφαιρείς κάτι που έχει κατακτήσει στο γήπεδο; Εμείς είχαμε πάρει δύο πρωταθλήματα στο γήπεδο και μετά αποφάσισαν αυτά που αποφάσισαν...», είπε αρχικά ο Καπέλο και πρόσθεσε.

«Είμαι αισιόδοξος πάντως για τη Γιούβε, βλέπω ότι τώρα διαχειρίζονται καλά αυτή την τιμωρία και έχουν ξανά αυτοπεποίθηση, έχουν ξανά αυτή την επιθυμία να πιάσουν στη βαθμολογία αυτούς που είναι πιο μπροστά. Θα δούμε...».

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου