6 Μαρ 2023

Η μεταγραφή που θα ταρακουνήσει ευχάριστα τη Γιούβε


Το όνομα ενός παίκτη που είχε φτάσει μια ανάσα από τη Γιουβέντους πριν δύο χρόνια συνδέεται ξανά μαζί της.

Έχει αναφερθεί αρκετές φορές ότι στο Τορίνο δεν μπορούν να κάνουν από τώρα τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν, τον σχεδιασμό για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, αν πρώτα δεν ξέρουν με σίγουρα τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν η ομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα έχουν παρατήσει εντελώς τα μεταγραφικά θέματα και δεν ασχολούνται καθόλου. Από εκεί και πέρα, τι κινήσεις γίνονται τώρα θα το δούμε σε λίγους μήνες

Σε Γαλλία και Ισπανία πάντως υποστηρίζουν ότι στη Γιουβέντους θα υπάρξει αλλαγή τερματοφύλακα το καλοκαίρι, ότι θα φύγει ο Βόιτσεκ Σέζνι αλλά ο αντικαταστάτης του, γράφουν, δε θα είναι ο Ματία Περίν που βρίσκεται ήδη στην ομάδα. Θα είναι άλλος λένε, αλλά Ιταλός κι αυτός.

Ο λόγος για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα, ο οποίος δεν είναι ικανοποιημένος στην Παρί Σεν Ζερμέν και φέρεται να επιθυμεί την αποχώρηση του, δύο χρόνια μετά τη μεταγραφή του. Μια μεταγραφή που είχε γίνει επειδή η Γιούβε άλλαξε τελευταία στιγμή γνώμη αν και είχε συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη, όπως είχε παραδεχθεί, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά δημοσιεύματα της εποχής, ο αείμνηστος Μίνο Ραιόλα.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου