11 Απρ 2023

Τι βλέπει ο Πάουλο Σόουζα για το Γιούβε - Σπόρτινγκ


Πρώην παίκτης της Γιουβέντους και νυν προπονητής ιταλικής ομάδας θεωρεί βασικά σίγουρο τον αποκλεισμό από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι μπιανκονέρι θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (13/4) τους Πορτογάλους στον πρώτο προημιτελικό του Europa League και ο Πάουλο Σόουζα, ο οποίος ως παίκτης κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League με τη Γιούβε ενώ τώρα είναι προπονητής της Σαλερνιτάνα δεν έχει αμφιβολίες...

«Η Γιουβέντους είναι μια τυπική ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ένας μεγάλος προπονητής που ενδιαφέρεται αποκλειστικά για το αποτέλεσμα. Με κάθε ειλικρίνεια πιστεύω ότι θα προκριθεί η Σπόρτινγκ. Όταν έχεις αποκλείσει την Αρσεναλ, την πρωτοπόρο της Premier League, μια ομάδα που έχει πολλή ένταση στο παιχνίδι της, δεν φοβάσαι αυτή τη Γιουβέντους. Βασικά πιστεύω ότι η Σπόρτινγκ μπορεί να νικήσει όλες τις ομάδες του Europa League», είπε ο Πορτογάλος και συνέχισε.

«Η Σπόρτινγκ θα πρέπει να προσέξει το εξής: Η Γιουβέντους παίζει με χαρά πιο πίσω, στην άμυνα, αφήνοντας τη μπάλα στον αντίπαλο. Φαίνεται σα να δυσκολεύεται όταν την πιέζεις αλλά δεν είναι έτσι, αισθάνεται άνετα με το να αμύνεται, ψάχνοντας τη γρήγορη αντεπίθεση για να αξιοποιήσει τα χαρακτηριστικά των παικτών της».

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου