10 Απρ 2023

Η σκέψη του Αλέγκρι για την αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ


Ο αγώνας που έρχεται με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο πιο σημαντικός, μέχρι τον επόμενο, της σεζόν και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σκέφτεται να κάνει πράξη αυτό που εξαρχής ήθελε.

Η κατάκτηση του Europa League είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να βγει στο Champions League η Γιουβέντους αφού στο πρωτάθλημα τίποτα δεν είναι δεδομένο με το -15, την έφεση που θα εκδικαστεί και οποιο άλλο θέμα μπορεί να απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη.

Οι μπιανκονέρι, επομένως, σκέφτονται τον πρώτο προημιτελικό με τους Πορτογάλους την Πέμπτη και ο Αλέγκρι φέρεται να σκέφτεται αλλαγή συστήματος και τριάδα μπροστά με Ντι Μαρία - Κιέζα στα άκρα και Βλάχοβιτς στην κορυφή. Ο σχεδιασμός του περασμένου καλοκαιριού έλεγε ότι αυτή θα ήταν η τριάδα όταν θα ήταν διαθέσιμος και ο Ιταλός εξτρέμ αλλά τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελαν στη Γιούβε. Τώρα όμως φαίνεται πως μπορεί και να ήρθε η ώρα για να το δούμε και μάλιστα από την αρχή σε ένα δύσκολο και κρίσιμο ματς.

Ίσως αυτός να είναι και ο τρόπος για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Σέρβος φορ και να πάρει ξανά τα πάνω του γιατί είναι φανερό ότι έχει και ψυχολογικό θέμα πλέον.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου