5 Απρ 2023

Η προϋπόθεση για να επιστρέψει ο Ντελ Πιέρο στη Γιούβε


Η επιστροφή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στη Γιουβέντους δεν είναι ένα απλό ενδεχόμενο αλλά κάτι περισσότερο, σύμφωνα με το Sky Italia.

Ο Αλεξ είναι στο Τορίνο τις τελευταίες μέρες και αποφάσισε να κάνει κάτι που δε συνηθίζει: Πήγε στο Allianz Stadium και μάλιστα δύο φορές μέσα σε τέσσερις μέρες αφού ήταν τόσο με τη Βερόνα όσο και με την Ιντερ. Και φυσικά και στις δύο περιπτώσεις αποθεώθηκε από τους οπαδούς.

Όλα αυτά επανέφεραν στο προσκήνιο τα σενάρια περί ανάληψης πόστου στη Γιούβε και το Sky Italia υποστηρίζει ότι αυτό είναι όντως πιθανό γιατί όντως γίνονται συζητήσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συνδρομητικού καναλιού, άνθρωποι της Γιουβέντους μίλησαν με τον Ντελ Πιέρο και συνεχίζουν να μιλάνε. Και αυτό που υποθέτουν οι περισσότεροι είναι ότι αυτός που μιλάει μαζί του είναι απευθείας ο Τζον Ελκαν.

Από το περιβάλλον του Αλεξ, πάντως, δεν επιβεβαιώνουν κάτι, αλλά αφήνουν ανοιχτό το θέμα λέγοντας πως σίγουρα θα επέστρεφε αν του προσφερθεί ένας ρόλος σημαντικός, μια θέση με την οποία θα έχει όντως λόγο στις αποφάσεις της ομάδας.

Πηγή φωτογραφίας: instagram.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου